logo kerstshopping begint in ieper

In 2006 werd de ijspiste op de Grote Markt op vraag van de lokale zelfstandigen voor het eerst uitgebreid met een heuse kerstmarkt. Na de geslaagde eerste edities heeft de kerstmarkt inmiddels een vaste waarde verworven op de Ieperse eindejaarskalender.

afficheKerst 2013-klDankzij dit succes verschijnen er van 30 november tot 5 januari opnieuw 23 sfeervolle chalets op de Grote Markt, waar de bezoekers kunnen genieten van typische kerstmarktproducten. Ook de ijspiste is toegankelijk van van 30 november tot 5 januari. Tijdens de weekends is er volop animatie om het publiek een aangenaam bezoek te garanderen.

Om het Ieperse eindejaarsgebeuren nog interessanter te maken wordt weer aangeknoopt met een succesvolle traditie van jaren geleden: dankzij de eindejaarstombola maken de kerstshoppers in Ieper kans om een splinternieuwe auto te winnen, die op 5 januari op de kerstmarkt wordt verloot.

Ook kunnen we nog aankondigen dat de kerstverlichting in de Ieperse winkelstraten weer wordt opgefrist zodat de binnenstad er nog mooier en gezelliger zal uitzien. De feeërieke ambiance is dus alvast verzekerd.

 

Downloads:

sponsors

dennen
vanhulle
nima-kl
2013 Sixstars-kl2013 Sixstars-kl
centrummanagement westhoek iff