Animatie

Opening op vrijdag 2 december met Alex, Rudi & Ilse

Alex Rudi  Ilse 2Voor de liefhebbers van fonkelende kerstverlichting en feeëriek versierde kerstetalages hebben we goed nieuws: op vrijdagavond 2 december wordt alweer het startschot gegeven van het Ieperse kerstdorp met de ijspiste op de Grote Markt. Om 18.45u wordt de kerstmarkt officieel geopend door de Kerstman gevolgd door het optreden van Alex, Rudi & Ilse om 19.15u en theatervuurwerk om 21.00u.

 

Last Post- en Kerstverlichtingstocht

Op zaterdag 10 december organiseert Wandelclub Nooit Moe Boezinge een nieuwe editie van de succesvolle wandeltocht. Start vanaf 14.00 uur in de Fenix.
Meer info: www.nooitmoe.be

 

Colora Santa Claus Run op 23 december

Op vrijdag 23 december vindt de 4e editie van de Kerstmannen- & vrouwenloop plaats. Om 19.00uur wordt het startsein gegeven op de Grote Markt van Ieper, ter hoogte van de Kerstmarkt. Na de kerstrun kunnen deelnemers en sympathisanten afzakken naar de kerstmarkt voor het optreden van JB Jackson.
Meer info: www.lokomotief-runners.be.

Martine.Dubois.1 (77)Martine.Dubois.1 (66)

Kindernamiddag en Schaatsformatie Kryos on Tour

Zaterdag 7 januari 2017 om 15.00u entertaint Blitz alle kids. Bovendien kunnen schaatsliefhebbers om 16.00u de schaatsformatie 'Kryos On Tour' en voormalig Belgisch kunstschaatster Katrien Pauwels aan het werk zien.

overzicht animatie2016

 

dennen

 VANCAYZEELE

   
 LesHalles logo Logo-Steyaert-Verzekeringen 
GarageBossaertadv
 
 Logo DovyKeukensUNIZO versterkt ondernemers 

 

 
     
PaneelBoca 2000x700 inddModeGeerits-Website  
 
centrummanagement westhoek iff